A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Іршавський ліцей №1

Дата: 30.01.2024 10:22
Кількість переглядів: 4

Підлітковий вік – це складний і водночас важливий період у формуванні особистості. Підлітки вразливі, нерідко потрапляють у тенета шкідливих звичок, а це крок до серйозних проблем у дорослому віці. Дії підлітків пов’язані з проблемами в сім´ї, в навчанні, в спілкуванні з однолітками тощо.

Із метою профілактики правопорушень серед підлітків сьогодні, 25 січня, відбулася зустріч учнів 5-8 класів із інспектором ювенальної превенції Я.В. Горзов.

Учасники діалогу вели мову про попередження злочинності, правопорушень, насильства, роз’яснення чинного законодавства щодо правової відповідальності неповнолітніх, а також про проблему жорсткого поводження з дітьми та булінгу в сучасному суспільстві. Працівниця поліції дала змістовні відповіді на запитання, які виникали в учнів під час бесіди. Окрім загальної теорії, під час зустрічі нагадали дітям і основні правила безпечної поведінки, розповіли про конкретні неприємні ситуації, у які можна потрапити через власну необережність, і як їх уникнути. Адже краще попередити, ніж долати наслідки...

Сьогодні, як ніколи, зростає співпраця школи з працівниками правоохоронних органів. Адже профілактична робота дає можливість формувати в дітей уміння діяти в конфліктних ситуаціях, приймати правильні рішення, володіти навичками самозбереження, знати свої права та обов’язки.

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень