A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Іршавський міський Центр позашкільної освіти

Дата: 02.01.2024 11:03
Кількість переглядів: 28

«НОВОРІЧНІ СТАРТИ – 2023»

Активно та успішно завершили 2023 рік вихованці туристсько – краєзнавчих гуртків Іршавського МЦПО та їх наставники. Саме 30 грудня в приміщенні Іршавського ліцею №1 відбувся цікавий захід «Кубок Закарпатської області зі спортивного орієнтування «Новорічні старти – 2023». Вже вдруге спробували наші вихованці орієнтуватися в закритих приміщеннях і потроху ми всі набираємося досвіду.

Даний захід був організований та проведений за сприяння Федерації спортивного орієнтування Закарпатської області (Георгій Фечо, Іван Жідов, Андрій Василина та Олександр Желізняк) спільно з Іршавським МЦПО (Юрій Буряс, Іван Терпай, Василь Васильцюн і т.д.). В цьому «Кубку» взяло участь близько 80 учасників, серед яких були орієнтувальники з м.Ужгорода, Іршавської та Зарічанської громад. Іршавський МЦПО представив до участі у цих змаганнях 35 учасників, серед яких, в основному, учні Ільницького ЗЗСО І-ІІІ ст., Осійського ЗЗСО І-ІІІ ст. ім.Потушняка та Греблянської гімназії.

Дистанція була прокладена цікаво, тож діти долали її з неабияким азартом та захопленням. Змагалися юнаки та дівчатка у таких вікових групах: «KIDS», молодша, середня, старша та Ветерани. За вірне і найшвидше проходження дистанції відповідно визначалися і переможці, які були нагороджені медалями і грамотами Департаменту освіти і науки ЗОДА та ВП ГО Федерації спортивного орієнтування Закарпаття. Приємно відмітити, що вихованці туристичних гуртків Іршавського МЦПО та їх наставники є серед призерів змагань.

У групі «KIDS» 2 місце отримав Черничко Віталій з Ільниці (тренер Л.Р.Осійська).

Серед 16 юнаків молодшої вікової групи:

- 2 місце – Староста Артем (с.Ільниця, тренер Л.Р.Осійська),

- 3 місце – Капітан Іван (с.Осій, тренер Л.М.Пелиньо),

- 4 місце – Меренич Василь (с.Ільниця, тренер Л.Р.Осійська)

У середній групі серед 9 дівчат такі результати:

- 3 місце – Черничко Руслана (с.Осій, тренер Л.М.Пелиньо);

- 4 місце – Гузинець Мирослава (с.Ільниця, тренер Л.Р.Осійська).

Серед 8 юнаків середньої вікової групи кращі результати:

- 2 місце – Кізляк Денис (с.Осій, тренер Л.М.Пелиньо);

- 4 місце – Бугайцов Максим (м.Іршава, тренер Л.Р.Осійська);

- 5 місце – Варцаба Іван (с.Осій, тренер Л.М.Пелиньо).

У старшій віковій групі змагалося 10 юнаків та 2 дівчат серед вихованців МЦПО кращі результати показали орієнтувальники з Ільниці (тренер Л.Р.Осійська):

- 3 місце – Осійський Валентин, 5-те місце – Клюса Іван /хлопці/;

- 1 місце – Світлик Маряна серед дівчат.

Не численною цього разу була група «Ветеранів», тому представники Іршавського МЦПО посіли призові місця: Терпай Іван серед чоловіків та Осійська Леся серед жінок. Успішно подолав дистанцію і директор ІМЦПО – Юрій Буряс, який вперше взяв участь у змаганнях зі спортивного орієнтування.

Переступивши поріг у 2024 рік, мимоволі пригадується все хороше, що було в попередньому. Звісно, заходів було менше, ніж до війни, але змагань зі спортивного орієнтування, в яких ми змогли взяти участь, було достатньо для того, щоб наші діти змогли набрати відповідного досвіду. Все це завдячуючи, в першу чергу, нашим ЗСУ!!! Дякуємо всім учасникам і організаторам заходу, який відбувся 30 грудня 2023 року. З вірою і надією про завершення воєнних дій крокуємо в Новий рік для того, щоб наші діти могли навчатися, розвиватися і змагатися вже під мирним небом…

Возможно, это изображение 5 человек и люди играют в баскетбол

Возможно, это изображение 8 человек, люди играют в баскетбол и люди играют в футбол

Возможно, это изображение 9 человек

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень