A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Іршавський міський Центр позашкільної освіти

Дата: 28.12.2023 10:27
Кількість переглядів: 18

Вчора на базі МЦПО вперше пройшла інтелектуально-розважальна гра «Ритм розуму», яка зібрала 7 команд дорослих інтелектуалів Іршавської ТГ під такими назвами «Само самі», «Серинча», «Борщ», «Порядна чилядь», «Рікардо Мілош», «Творчі», «Ми з України». Цікавою і змістовною була гра: 7 команд протягом двох годин показували свою ерудованість та глибокі знання у різних напрямках – від науки і техніки, до знань про всесвітню історію, ботаніку, географію, статистику і т.д. Гра складалась з 7-ми раундів – «Розминки», «Візуального конкурсу», «Ставки», «3 по 3», «Влучно в ціль», «Бліц», «Що у чорному портфелю». В результаті напруженої та азартної гри перемогу здобула команда яка підтвердила свою назву «Само самі» (40,5 б.), на другому місці команда «Серинча» (39 б.) , третє почесне місце за командою «Борщ» (35, 5 б.) .

Усі учасники заходу отримали безліч позитиву і чудових емоцій від інтелектуальної гри, яка приносить у наші сірі будні хоч трошки позитиву та драйву. Крім цього учасники гри мали змогу долучитися до збору благодійних коштів на допомогу ЗСУ, тож 2000 тис. грн. буде передано нашим захисникам!

Щира вдячність ведучому та організатору заходу - Івану Терпаю, за підбірку питань та технічне забезпечення - Івану Штефаню, за спритність "ластівочці" Оленці Терпай, за оригінальне виконання колядки - Вікторії Поляк. Окрема подяка спонсорам заходу – Віктору Старості за солодкі тортики «Іршава», бренду Мукачівський винний регіон «Шато Паук» за смачне вино.

Далі буде….

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень