A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Іршавський ліцей 1

Дата: 26.12.2023 10:14
Кількість переглядів: 10

Сучасний педагог — це не просто транслятор нових знань. Це наставник, який вміє організувати процес пізнання учнів. Не просто процес навчання чогось, а саме процес пізнання, який включає висування гіпотез. Учень повинен вчитися ставити запитання і проявляти свій інтерес та допитливість.

Цьогоріч уперше вчителі математики взяли участь у пілотному етапі процедури сертифікації для вчителів базової середньої освіти математичної освітньої галузі.

Сертифікований учитель у навчальному закладі – це завжди перевага, адже він мотивує до змін своїх колег, реалізує передові ідеї та новації, залучається до розроблення нових інструментів забезпечення якості освіти.

Серед 13-ти вчителів області, які пройшли цьогоріч сертифікацію, наш колега – Петрище Ярослав Васильович, учитель математики. А в Закарпатській області тільки двоє вчителів подолали всі сходинки складних випробувань, і обоє з Іршавських ліцеїв. За результатами успішного проходження сертифікації, Ярослав Васильович отримав відповідний сертифікат. Вітаємо та бажаємо наснаги й оптимізму у справах, добробуту, життєдайної сили та безхмарних, мирних днів.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень