A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Іршавський міський Центр позашкільної освіти

Дата: 20.12.2023 09:23
Кількість переглядів: 21

Свято Миколая у МЦПО

Взимку є чимало свят, яких з нетерпінням чекають дорослі та діти. Цей святковий зимовий час розпочинається 19 грудня, коли відзначається День Святого Миколая. Дякуємо нашим захисникам та захисницям, що боронять нашу Батьківщину і поклали життя за її свободу та незалежність та дали можливість подарувати дітям радість.

Шумно і гамірно було вчора у актовій залі нашого закладу, адже до нас завітав Святий Миколай, покровитель усіх діток. Свято Миколая – це своєрідне підбиття підсумків: зважування добрих і поганих вчинків, здобутків у навчанні, а оскільки всі вихованці МЦПО були слухняними і старанно навчалися та мають значні досягнення, то Святий Миколай завітав і до них на свято.

Розпочалось дійство з колядки від вокального ансамблю «Ільничанка» (керівник Ельвіра Гавацко). Чарівним співом зачарували присутніх вокалісти студії вокалу МЦПО «Viva Victoria» (керівник Вікторія Поляк) Софія Ілляш, Ганна Чедрик, Кароліна Луканинець, Софія Грабар, Ангеліна Армаш, Єва Карабиньош, які виконали тематичні пісні про св. Миколая. Також свої вокальні здібності показали й вихованки естрадного співу «Ліра» (керівник Ельвіра Гавацко) Іванна Чедрик та Ярослава Лазар.

Танцювальні номери продемонструвала народна хореографічна студія «Dance of angels»(керівник Юрій Буряс) з танцем «Веснянка» та флеш-мобом «До перемоги!» Чарівний та захоплюючий номер з колядками та віршами представили вихованці зразкового музично-драматичного театру «Пролісок» (керівник Василь Філеш) чим заслужили бурхливі оплески залу. Святий Миколай привітав усіх діток з чудовим святом та побажав їм бути чемними та слухняними, щоб у переддень свята отримати подарунки.

З казковим святом привітав присутніх і директор закладу Юрій Буряс, побажав усім діткам гарних подарунків від св. Миколая, подальших успіхів у творчій діяльності та найскорішої Перемоги. Крім цього разом із заступником Іваном Терпаєм вручили вихованцям грамоти за підсумками обласних та міських конкурсів «Новорічний подарунок» та «Український сувенір».

Завершили святкування солісти студії «Viva Victoria» колядкою «Колядуй Україно!». Чарівними свята були Василина Данилаш та Каролінка Луканинець.

Радість, усмішка та щирість в дитячих очах ще раз переконали усіх присутніх на святі, якою великою справою є творити добро, дарувати один одному любов та доброту. Але, яке свято без сюрпризів? Тому висловлюємо щиру вдячність спонсору солодких подарунків, які були надані всім керівникам гуртків та найкращим вихованцям від Голови правління Іршавської райспоживспілки Сергія Лупака.

Отож, хай Святий Миколай допомагає всім нам у здійсненні заповітних бажань та щирих сподівань! Всім бажаємо миру, доброго щастя та радісних Новорічних свят!

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень