A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Іршавський міський Центр позашкільної освіти

Дата: 19.12.2023 10:38
Кількість переглядів: 14

Драйв, енергія та ніжність поруч з милосердям, добром і благочинністю. Так хочеться описати сьогоднішній вечір, який я провів з вами!

Закінчилась вже 13-та благодійна акція «Розтопи своє серце - допоможемо дітям разом». 5 тижнів ми з вами збирали кошти для 14 діток, які борються з онкологією. Разом нам вдалось отримати чималу суму - 829 150 тисяч гривень! Тож кожна дитина отримає майже 60 тисячі гривень.

Я безмежно вдячний кожному навчальному закладу, кожній парафії, приватному підприємцю та кожному благодійнику, який долучився до акції. Ви подарували дітям надію та шанс на одужання. Ви довели, що навіть у найтемніші часи люди здатні обʼєднатись заради добра.

Зараз ми знаходимось у вкрай важкому часі. Коли випробовується не лише наша фізична стійкість, але і моральні якості. Тому коли як не тепер ми маємо долучатись до благодійності. Попри всі негаразди чи труднощі, що супроводжують нас ледь не щодня, я вдячний вам, що ви знаходите час і сили для добрих справ. Що не залишаєтесь осторонь і приходите на допомогу тим, хто її потребує як ніколи.

І вже традиційно: ми не кажемо вам «до побачення», а «до нових зустрічей».

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень