A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Кливовицька гімназія

Дата: 13.12.2023 11:46
Кількість переглядів: 17

З метою активізації пізнавальної діяльності здобувачів освіти з 4 по 8 грудня 2023 року у Климовицькій гімназії було проведено предметний тиждень географії вчителем географії Лугош В. Д..Участь у підготовці тижня географії відкрила широкі можливості для формування практичних навичок роботи з різноманітними джерелами знань: картою, книгою, інтернетом тощо. До уваги учнів були представлені вікторини, кросворди, цікаві повідомлення, конкурси певної тематики.

Упродовж тижня були проведені такі заходи: віртуальна екскурсія Україною, відеофільм «Україна з неба», інтерактивна вікторина «Чи знаєш ти Україну», мандрівка в країну «Кросвордію та Ребусландію», географічна гра «Інтелектуальний географічний бій», фотоподорож «Мої мандри рідним краєм».

Під час різноманітних заходів учні підтвердили власну кмітливість та ерудованість, а також показали добрі знання з географії та отримали позитивні емоції. Тиждень географії довів, що географічна наука корисна у сучасному світі та захоплює своїми цікавими фактами і відкриттями.

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень