A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Години летіли наче хвилини, діти розважалися й посміхалися. У громаді провели спартакіаду «Повір у себе» 2023

Дата: 12.12.2023 15:27
Кількість переглядів: 35

 Вчора, на базі Осійського ЗЗСО І-ІІІст. ім. Федора Потушняка відбулася тепла та, водночас, активна спортивна зустріч організована до Міжнародного Дня осіб з інвалідністю «Повір у себе». До участі долучилися дітки, їх батьки, вчителі та гості - всі, кому не байдуже питання самореалізації та прояву розвитку здібностей  дітей, які мають особливі потреби. Учасники зазначеного заходу спробували себе у декількох спортивних варіаціях: вкидання м'яча у баскетбольне кільце, стрибки з місця, настільний теніс або ж шашки. Слід зазначити, що деяким учасникам до смаку припав один вид спорту, а дехто вкінці змагань вийшов із спортивної зали з двома ба навіть з трьома нагородами здобутих у різних видах спорту.

З вітальним словом на початку змагань до всіх присутніх звернулися: Іршавський міський голова Віктор Симканинець, керівник "Інваспорт" Закарпатської обласної ради Андрій Чегіль, керівник відділу освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Єлизавета Яцканич. Заряджали учасників позитивним настроєм, співами, віршами й танцями, запалом емоцій та підтримкою - активісти учнівського самоврядування. Директор Осійського ЗЗСО І-ІІІст. ім. Федора Потушняка Марта Маргіта, побажала присутнім гарного настрою та втілити максимум позитиву у ідею спільної мети заради якої й відбувався вчорашній захід, щоб кожна дитинка відчувала себе талановитою, здібною й потрібною.

Години летіли наче хвилини, діти розважалися й посміхалися. За підведенням підсумків, вкінці дітей нагородили медалями, кубками, грамотами, подарунками та нагодували. Учасники радо фотографувалися із своїми заслуженими досягненнями та випромінювали задоволення.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень