A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Ура! Ми це змогли!

Дата: 04.12.2019 17:38
Кількість переглядів: 226

 

Ура! Ми це змогли! Разом з Вами ми зібрали понад півмільйона гривень для допомоги онкохворим діткам району. Наразі це найбільша сума зібрана під час акції «Розтопи своє серце – допоможемо дітям разом». Щиро вдячний кожному, хто долучився, хто не залишився осторонь і не був байдужим. Ми вкотре довели, що наша єдність та бажання допомогти і підтримати зможуть здолати будь-які негаразди, а головне - подарують дітям шанс на життя без жахливої хвороби.
Щиру подяку за підтримку та допомогу висловлюю:
Народному депутату України Валерію Лунченко
Іршавській міськраді та міському голові Степану Бобику
Всім членам лічильної комісії
Заслуженим артистам України Івану Пилипцю, Сергію Тихоненко та Роману Ковальчуку
Драйвовому гурту "Марина і компанія"
Церковному хору Мукачівської православної єпархії
Всім артистам, які дарували свою творчість та чарівній ведучій Вікторії Поляк.
Найкращому кондитеру Юрію Блажину.
За неймовірні декорації на сцені справжнім професіоналам своєї справи магазину квітів «Каріна».Друзям, які працювали на сцені та за лаштунками: Ігору Старості, Олександрі Карабиньош, Олександру Голібі, Олександру Ямбору, Олександру Немешу, Йолані Мельник, Василю Мельнику, Василю Кливцю, Яні Ізай, Едіті Канчій, Євгенії Сапожнік, Івану Цільо, Михайлу Штефаньо, Леоніду Панасюк, Володимиру Хила, студії квітів «Flora», рекламному агенству «Тріа» Роману Трикуру, за розробку афіші Івану Котубею, працівникам РБК.
Всім школам міста та району, дитячим садочкам, школам мистецтв, позашкільним навчальним закладам, релігійним установам,магазинам, підприємцям і підприємствам та всім добрим небайдужим серцям!
Завдяки вашій допомозі діти ще на крок наблизились до здійснення своєї найбажанішої мрії - повноцінного життя без важкої хвороби.
Крім того, дякую всім за віру в мене та підтримку вже протягом не одного року. Адже саме завдяки вам, друзям, колегам, вихованцям та небайдужим краянам я отримав відомчу медаль Міністерства культури України "За сумлінну працю".
Щиро вдячний за довіру, намагатимусь і надалі не підвести свою рідну Іршавщину, яку люблю всім серцем.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень