A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Підсумкова нарада освітян ОТГ

Дата: 04.12.2019 17:28
Кількість переглядів: 177

Вчора у міській раді відбулась координаційна нарада з освітянами. Вирішувались проблемні питання, що стосуються завершення 2019 року. Першочергово обговорювались закінчення поточних ремонтних робіт (групи «Ромашка» та допоміжних приміщень котельні в дитячому садочку №1 тощо), а також питання, пов’язані з опаленням приміщень, наявності дров та періоду, на який їх вистачить, економії енергоресурсів. Було наголошено, що у випадку неможливості завершення певних робіт питання їх фінансування буде передбачено у міському бюджеті 2020 року.

Також було підведено підсумки Програми підтримки якості освіти (постанова КМУ №319 від 03.04.19 р.), згідно якої придбано мережеве обладнання, необхідне для підключення до Інтернету та завершено розподіл персональних комп’ютерів для закладів освіти.

Особливу увагу було приділено питанням, що стосуються  повного і своєчасного фінансування заробітної плати, енергоресурсів, ліквідації заборгованості по всіх видах робіт, що проводились в освітніх закладах ОТГ та використання коштів відповідних програм, що виділені з державного бюджету. До керівників освітніх закладів висловлено прохання подавати до плану соціально-економічного розвитку громади  відповідні пропозиції по виконанню поточних, капітальних робіт та закупки обладнання в закладах освіти на 2020 рік. Піднімались також питання необхідності погодження виступів творчих колективів на платній основі у міському відділі освіти та не допускати реалізацію приватними підприємцями сувенірної продукції, іграшок в освітніх закладах міста.

На завершення присутні обговорили питання придбання новорічних подарунків для ЗДО міста та проведення  міського свята «Запалення новорічної ялинки». Цього року за новорічну програму і гостинці відповідають школа №1 та дитсадок №4. З цього приводу виступила директор ЗЗСО №1 Чепура Л.М., яка повідомила, що свято відбудеться у неділю, 22 грудня і на іршавчан чекає багато приємних сюрпризів.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень