A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Посвята в гуртківці 2020!

Дата: 31.10.2020 17:08
Кількість переглядів: 290

Посвята в гуртківці 2020!

Щоосені, коли все навкруги купається в золотих барвах, наш заклад наповнюється гучним дитячим сміхом. Гостинно відкриваються двері перед хлопчиками та дівчатками, перед молодшими і старшими школярами.

І вже традиційно в цей час ми проводимо в нашому закладі святкове дійство - Посвяту в гуртківці. Це свято для тих, хто за власним покликом вирішив відвідувати наш Центр і прагне перевірити себе, розкрити свій талант і, можливо, визначатися, якою стежкою крокуватиме по життю. Звичайно, для вас, дорогі наші діти, які цього року вперше переступили поріг нашого закладу і обрали для себе ті чи інші гуртки. Організувала і провела свято керівник вокально-театрального гуртка Тетяна Володимирівна Панющик

Тетяна Панющик

разом зі своїми вихованцями. А окрасою свята стали вокальні номери, які підготували вихованці гуртка «Юні зірочки», керівником якого є Вікторія Вікторівна Поляк Viktoriya Polyak. Пролунали чудові пісні у виконанні Кароліни Луканинець, Софійки Ілляш, Софії Грабар.

З пам’ятною подією у житті вихованців-новачків привітав директор МЦПО Буряс Юрій Васильович

Юрій Буряс

та побажав творчих звершень, успіхів, перемог, пізнавати прекрасне, творити і ніколи не зупинятись на досягнутому. Завершальним етапом свята стало прийняття вихованцями-новачками клятви гуртківця, а також їм було вручено медалі з емблемою нашого закладу.

Щиро бажаємо "новоспеченим" гуртківцям успіхів у здійсненні хай поки що не високих, та все ж особистих досягнень, а наші талановиті педагоги будуть всіляко їм сприяти у цьому.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень