A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

«На крилах творчості»

Дата: 31.10.2020 17:03
Кількість переглядів: 156

«На крилах творчості» Овчаренко Анастасії.

Днями у актовій залі МЦПО урочисто відкрита чергова персональна виставка вихованки народної студії образотворчого мистецтва «Боржавська фантазія» Овчаренко Анастасії. Любов Борисівна Микита, наставниця Насті, вже багато років поспіль організовує виставки своїх найкращих вихованців, чим має беззаперечний авторитет у своїх учнів, батьків та колективу закладу. Настя навчається у 10 класі Іршавського ЗЗСО І-ІІІ ст. №2 та навчається у студії сьомий рік. На виставку студійка представила найкращі зі своїх багатьох робіт. Її роботи виконані у техніці живопис, хоча дівчина володіє і іншими: акварель, гуаш, кольорові олівці, гельова ручка тощо. Найбільше дівчина полюбляє писати українські свята, образи та портрети дівчини, пейзажі, тварин, мультиплікаційних героїв жанру «аніме», що і яскраво виражено в більшості її робіт. У взаєморозумінні та підтримці свого наставника Настя з року в рік набуває досвід у образотворчому мистецтві, та працює в пошуку свого особистого «почерку» вдосконалюється та набуває навиків у самовираженні себе та розкритті свого таланту засобами образотворчого мистецтва. Багато з її робіт брало участь у різних конкурсах і виставках міського, обласного та Всеукраїнського рівнів, де неодноразово займали перші місця.

Приємно, що на відкритті були присутні мама, однокласниці та товариші по діяльності у гуртках. Вони тепло привітали студійку, висловили слова підтримки та щирі побажання.

Щиро вітаємо Анастасію з персональною виставкою, бажаємо їй подальших успіхів у творчості та навчанні, міцного здоров'я, позитивних емоцій від кожного дня свого юного життя, а батькам та наставнику дякуємо за підтримку творчих починань юних талантів.

Виставка буде знаходитись у залі МЦПО ще місяць, отже всі поціновувачі мистецтва можуть прийти та ознайомитись з роботами юної мисткині.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень