A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Іршавська дитяча школа мистецтв

Дата: 10.11.2023 10:16
Кількість переглядів: 10

Сьогодні, 8 листопада, на базі Іршавської ДШМ, пройшов обласний семінар -практикум викладачів-піаністів на тему: « Робота над звуком, як основа формування піаністичних навичок учнів мистецьких шкіл».

У роботі семінару взяли участь 38 викладачів фортепіано мистецьких шкіл Іршавського куща та викладачі-методисти вищих мистецьких закладів області : Тетерюк-Кінч Ю.С.(КЗ «Ужгородський мистецький фаховий коледж ім.Д.Є.Задора» ЗОР, та Батрина Т.В.-(КЗВО «Академія культури і мистецтв»ЗОР).

Присутні , хвилиною мовчання, віддали шану загиблим Героям України , завдяки яким, маємо змогу працювати і навчати у цей складний час.

У ході семінару -практикуму розглядалися основні аспекти роботи викладачів -практиків з учнями, щодо формування основних навичок та принципів звукоутворення при грі на фортепіано.

Практичні уроки були проведені викладачами Білківської ДШМ : Петер Л.Ю. , Поляк М.І. та викладачем Сілецької ДШМ Глушко А.І.

Всі три показові уроки отримали схвальні відгуки , адже вирізнялися креативністю, високим професіоналізмом , різноманітними методами і формами роботи з учнями.

Викладач -методист , Jylia Teteryk-KinchТетерюк -Кінч Ю.С.,дала позитивний відгук на роботу викладачів, їх професійний підхід до художнього показу, відмінне володіння інструментом, мовою спілкування, харизмою, що підкупає слухача.

Присутні оплесками супроводжували гру Яким Дагмар, ученицю 6 класу викладача Петер Л.Ю., Мигович Мелісу ученицю 2 класу викл. Поляк М.І. Білківської ДШМ, та Васько Віталіну, ученицю 6 класу , викл. Глушко А.І. Сілецької ДШМ.

Викладач-методист ,Тетяна БатринаБатрина Т.В. підвела підсумок семінару -практикуму.

Подякувала керівництву Іршавської ДШМ за хорошу організацію та підготовку семінару. Відмітила всіх викладачів, що проводили практикум за високий професіоналізм, патріотичне виховання та вміння вести учнів до поставленої мети і досягати високих результатів у навчанні. Всім присутнім побажання миру, творчого запалу у вихованні юного покоління та процвітання України.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень