A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Іршавський міський Центр позашкільної освіти

Дата: 06.11.2023 10:44
Кількість переглядів: 12

«Командна робота робить мрію успішною»

/Банг Гае/

Такими словами можна описати злагоджену роботу будь якої команди, яка має спільну мету і працює на успішний результат. В цьому переконалися всі команди - учасники Відкритого чемпіонату КЗПО „ПАДІЮНˮ Закарпатської обласної ради зі спортивного (пішохідного) туризму серед учнівської молоді «Осінні старти - 2023», змагаючись 4 листопада на дистанції «Смуга перешкод» в м.Ужгород. Кожна команда повинна була пройти всі технічні етапи, подолати природні перешкоди спортивним шляхом, дотримуючись правил змагань та техніки безпеки. Переможець визначався за найменшим часом, що витратила команда на проходження всієї дистанції (враховуючи і штрафний час).

У переліку етапів 1 класу складності були: «Переправа по колоді через яр», «Навісна переправа через яр», «Переправа по мотузці з перилами», «Підйом по схилу», «Траверс схилу», «Спуск по схилу спортивним способом» і «Транспортування потерпілого». Всі етапи були облаштовані силами працівників туристсько - краєзнавчого напряму КЗПО «ПАДІЮН» під пильним наглядом методиста Олени Осипенко.

Іршавський МЦПО відрядив до участі в даному заході 2 команди: «Вікторія» (тренер Леся Осійська) та «Едельвейс» (тренер Людмила Пелиньо), які змагалися на дистанції першого класу складності у молодшій віковій групі та посіли відповідно 1 та 2 місця.

У складі команд були вихованці туристичних гуртків, що діють при

- Ільницькому ЗЗСО І-ІІІ ст (Козар Вікторія, Ломага Олександра, Гузинець Мирослава, Коневич Володимир, Зизень Василь та Савко Іван);

- Осійському ЗЗСО І-ІІІ ст.іт Ф.Потушняка (Черничко Руслана);

- Іршавському ліцеї №2 (Бугайцов Максим).

Поверталися додому вихованці задоволені і щасливі… Задоволені, бо набули досвіду в даному виді змагань, а щасливі – тому, що показали непоганий результат. А все це завдяки тому, що злагоджено працювали в команді, працювали на результат.

Хочеться подякувати організаторам даного заходу за запрошення до участі, добре продуману дистанцію та набуття досвіду. А нашим славним ЗСУ вдячні за те, що маємо змогу навчатися, змагатися і розвиватися.

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень