A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

«IRSHAVA OCTOBER CUP» триденний турнір з футболу завершено. Вітаємо призерів!

Дата: 02.11.2023 16:41
Кількість переглядів: 20

На межі жовтня та листопада цієї осені Іршавський міський стадіон «Бужора» зустрів на своєму полі юних гостей зі всієї Закарпатської області та міста Львова, які позмагалися за призові місця футбольного світу. У Іршаві протягом трьох днів - 30, 31 жовтня та 1-го листопада проходив дитячий турнір з футболу «IRSHAVA OCTOBER CUP» для футболістів 2012 року народження.

Навіть проливні дощі не завадили провести осінній спортивний захід. По закінченню матчів, у завершальний день проведення турніру, молоді спортсмени з цікавістю та азартом розглядали призові кубки та медалі чекаючи на заслужене нагородження.

Трибуну заповнили батьки гравців, друзі, вболівальники та позитивна атмосфера. До даного заходу долучився міський голова Віктор Симканинець, його заступник - Іван Васильцюн. Нагородження особисто провели організатори турніру «IRSHAVA OCTOBER CUP» - Станіслав Чепа та Сергій Чепа, а також запрошені гості. Розпочали урочисте нагородження хвилиною мовчання шанобливо схиливши голови у пам'ять про загиблих Героїв та дякуючи всім захисникам, завдяки яким нашій молоді вдається сьогодні проводити такі заходи, навчатися й розвиватися.

Отже, гра завершилася з такими результатами:

Золота  ліга ( Gold league )

1.) КЗ ДЮСШ Карпати

2.) ФК Львів

3.) ФК Минай

4.) ФК Хуст

Сільвер ліга (Silver league )

1.)МФА Мункач

2.)ФК Львів 2

3.) ДЮСШ Мукачево

4.) КЗ ДЮСШ Карпати 2

Бронзова ліга ( Bronze league )

1.) ДЮСШ Іршава

2.) ФК Добромиль

3.) ФК Минай 2

4.) ФК Ільниця-Брід

Один за одним діти та тренери отримували нагороди та раділи за свої команди, пишаючись здобутками. Посмішки, оплески та тепле осіннє сонце проводжало гравців із поля, з надією на найближчу наступну зустріч.

Іршавська міська рада висловлює щиру вдячність організаторам дитячого турніру з футболу «IRSHAVA OCTOBER CUP» - Станіславу Чепі та Сергію Чепі за організацію, проведення на високому спортивному рівні  та популяризацію футбольного напряму в громаді - як здорового способу життя серед молоді.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень