A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Іршавський міський Центр позашкільної освіти

Дата: 24.10.2023 13:58
Кількість переглядів: 24

Надії Карпат

Таку назву має обласний турнір з шашок-64. Змагання започатковані для діток, які потенційно є справжньою спортивною надією Закарпаття. Спочатку змагання проводилися в обласному центрі, потім перемістилися до села Копашнова, де до змагань серед юних добавився турнір для дорослих. До речі, змагання в Копашнові користувалися значною популярністю. Був поставлений навіть обласний рекорд по кількості учасників у змагання з шашок – більше сотні. А далі місцеві організатори, маючи поважні причини, просто залишили спортсменів на самоті. У важкі часи виручили представники В. Бичкова, які запропонували проводити дані змагання у них, але повернувшись до попереднього варіанту, тобто до змагань серед юнаків і дівчат. І цього року проведені змагання саме в смт. В. Бичків.

На пропозицію організаторів змагання було проведено у новому форматі. Юні спортсмени до 13 років змагалися в командному турнірі. Кожну команду представляли 6 спортсменів віком 8, 10, 13 років (3 дівчини і 3 юнаки). За команду “Вікторія” Іршавського МЦПО виступили: Анастасія П’ятак, Дмитро Онисько, Христина Лендєл, Володимир Погоріляк, Єлизавета Асеєва, Іван Бобіта. На цей раз у нашої команди друге командне місце. Перші місця на своїх дошках вибороли капітан команди Анастасія П’ятак, Христина Лендєл, Володимир Погоріляк. Дмитро Онисько, Єлизавета Асеєва, Іван Бобіта на своїх дошках показали треті результати.

В особистому турнірі не було рівних Катерині Мойсей. Вона відповідно й перемогла. Командою, відставши на мінімальну різницю, вибороли друге місце. В командний залік ввійшли результати Катерини Мойсей, Анастасії Асеєвої, Марка Рацина.

23. 10. 2023 р. А. Вайда

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень