A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Іршавська дитяча школа мистецтв

Дата: 23.10.2023 13:25
Кількість переглядів: 10

Тепло і душевно, емоційно та схвильовано, професійно та досконало - саме такі відгуки отримав благодійний концерт "Український речиталь", що відбувся 20 жовтня в стінах дитячої школи мистецтв.

Талановиті випускниці, Ніколетта Шевчук та Ірина Ковальчук (викл. Тетяна Пантьо) в повній мірі розкрили задум концерту - знайомство з українською професійною музикою, самобутньою культурою, та відомими і невідомими для багатьох українськими композиторами. У програмі прозвучали твори В.Барвінського, С.Борткевича, М.Калачевського, В.Сокальського, М.Лисенка, А.Кос-Анатольського, І.Шамо, М.Леонтовича, М.Скорика та С.Вакарчука , а також Ф.Ліста і Ф.Шопен , поруч з відомими шедеврами Ф.Ліста та Ф.Шопена, доповнені цікавими нарисами та маловідомими фактами з життя композиторів від Діани Шевчук. Виконавиці під чуйним та високопрофесійним керівництвом своєї наставниці, Тетяни Пантьо,, вміло розкрилили особливості художні задуми та відчуття колоритних українських інтонацій.
Багатство українського мелосу підкреслило виконання вокальних творів ніжним сопрано Ірини Ковальчук (викл. А.Нодь, концермейстер С.Керечанин).
Виразна та віртуозна гра Ніколетти Шевчук не залишила байдужим нікого з присутніх!
Цікаву інтерпретацію ліричного ноктюрна представила Наталія Калюжна.
Яскраві емоції подарували також ансамблеві виступи дівчат.
Чутливою для всіх стала завершальна частина концерту, в якій прозвучали молитва за воїнів "Алилуя" та шедевр сучасної естради "Мить" С.Вакарчук (аранжув.для вок.тріо Олени Йонаш, конц.С.Керечанин)

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень