A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

ІЛЬНИЦЬКИЙ ЗЗСО І-ІІІ СТУПЕНІВ

Дата: 18.10.2023 09:47
Кількість переглядів: 37

Народна мудрість стверджує, що земля може нагодувати людину своїм хлібом, напоїти водою зі своїх джерел, але захистити себе не може.

Кожен день воїни Збройних Сил України віддають своє життя, борючись за мир і безпеку нашої країни. Вони далеко від рідних, важко працюють та ризикують своїм здоров’ям та життям для того, щоб ми могли спокійно жити і працювати. Захисники та Захисниці проміняли своє безтурботне життя на службу в армії та віддають багато сил і часу, щоб захищати нашу Україну від ворога. За це ми їм щиро вдячні.

Сьогодні 17 жовтня 2023 р. учні Ільницького ЗЗСО І-ІІІ ст. 5 -А класу разом з класним керівником Лендєл І.В. та(зав.бібліотеки Л.І. Урста бібліотекар Ляшко М.Ф.) долучилися до важливої акції для захисників та захисниць ЗСУ зібрання та формування посилок хто що зміг принести, купити,( консервні домашні закрутки, супи швидкого приготування, макарони чаї, кава, вода,печиво, смаколики, і багато всього корисного та смачного а також термо-носки для зігрівання).

Від щирого серця наші учні 5-А класу щоб зіграти воїнів, захисників та захисниць нашої Батьківщини написали листівки, малюнки вірші. Слова подяки – це один зі способів подяки,визнання та підтримки воїнів.

На листівках написані слова вдячності, побажання миру та безпеки. Листи зі словами подяки – це не тільки символічний, але й дуже важливий спосіб висловити свою вдячність воїнам Збройних Сил України. Вони допомагають зберігати моральний дух воїнів, підтримувати їх у важкі моменти та показувати, що наша країна пишається своїми героями і пам’ятає про їх подвиги.

Дякуємо нашим захисникам та захисницям ЗСУ, які ризикують своїм життям заради нашого благополуччя. Вони забезпечують мир та безпеку нашої країни, що є надзвичайно важливим для забезпечення спокою та розвитку. З повагою учні 5-А класу. Ільницького ЗЗСО І-ІІІ ст. —  Маріей Ляшко  Іриной Лендєл.

 

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень