A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Своє 40-річчя відсвяткував ЗДО №2

Дата: 17.10.2023 15:30
Кількість переглядів: 21

Свій День народження, день від коли у яскравих веселкових стінах завирувало веселе життя й залунав щасливий дитячий сміх, день заснування святкував ЗДО «Сонечко» №2 Іршавської міської ради. До святкової зали зібралися гості, працівники-ветерани, колектив садочка, батьки та маленькі вихованці.

Віршиками, піснями, танцями та запальним флешмобом зустрічали гостей дошкільнята. Не з пустими руками прийшли на 40-річний ювілей Іршавський міський голова Віктор Симканинець та начальник відділу освіти, охорони здоров’я, культури, сім’ї, молоді та спорту Іршавської міської ради Єлизавета Яцканич. Гості подарували садочку бездротову акустичну систему та відзначили завідуючу Глеба Світлану Федорівну за багаторічну сумлінну працю, професійну компетентність, безцінні старання, вагомий особистий внесок у розвиток освітньої галузі. Нехай подарунок довго служить малечі в будні та святкові дні.

Тож, ще раз вітаємо колектив ЗДО №2 м.Іршава з 40-річчям. Бажаємо багато слухняних і милих малят. Щодня веселого настрою, щирих посмішок, танців, пісень та караваїв, а ще мирного неба над Батьківщиною. Терпіння, витримки і спокою, з Днем народження!

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень