A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Іршавська дитяча школа мистецтв

Дата: 17.10.2023 11:45
Кількість переглядів: 39

З 23 по 30 вересня у м. Ханіоті, що знаходиться на півострові Халкідіки у прекрасній Греції ,відбувся міжнародний фестиваль пісні і танцю "Hanioti 2023". Танцювальний колектив "Мрія", Іршавської ДШМ,кер . Огарь С.Ю представляв Україну,разом з колективами з Києва, Львову, Івано- Франківська, Ніжина та Ужгороду. У фестивалі брало участь близько 1000 учасників з різних країн , а саме :

Мексики, Грузії, Естонії, Болгарії, Молдови,Румунії , Греції

Різноманіття колективів ,костюмів, хореографічних композицій перехоплювало дух!!! Урочиста хода вулицями міста навколо центральної площі та амфітеатру,викрики "Слава Україні" звідусіль, 3 дні фестивалю, зумба у парку на березі моря, безліч нових друзів, то спокійне то схвильоване блакитно- бірюзове Егейське море, екскурсія- круїз на кораблі на "другий палець" півострова Халкідіки - Сітонії запам'ятаються всім нам на довго і будуть гарним стимулом працювати ще більше щоб гідно представляти культуру і танці свого народу в різних куточках світу!!!

Дякую: в першу чергу Богу за цю можливість;

Батькам за фінансову і моральну підтримку;

Дівчаткам за старанність і відданість своїй державі і культурі; Анжеліка Ковач та її діткам за підтримку, допомогу та гарну компанію під час всієї поїздки; Ярославу Костику за виготовлення чудової таблички- візитівки;

Христофор Тур за організацію поїздки організаторам Brzanov Krume за проведення такого чудового фестивалю!!!!

І звичайно ж -ЗСУ за захист і можливість дати дітям трішки позитивних спогадів!

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень