A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Іршавський міський Центр позашкільної освіти

Дата: 17.10.2023 11:32
Кількість переглядів: 50

День психічного здоров’я в МЦПО

Ментальне здоров’я є надзвичайно актуальним питанням для українського суспільства, яке другий рік поспіль існує в умовах війни та підвищеного стресу, є важливою складовою психофізичного розвитку дітей, що поєднує здоровий дух, гарне фізичне самопочуття та психіку людини із соціальним складником. Щороку 10 жовтня ми святкуємо Всесвітній день психічного (ментального) здоров’я. Цього року ця подія є особливо актуальною для України, адже мільйони дітей і молоді, як в країні, так і за її межами, зараз як ніколи потребують емоційної чи психологічної підтримки.

В рамах відзначення Дня у закладі було оформлено тематичний стенд з порадами «10 кроків до психічного здоров’я», «Фактори ризику порушення психологічного здоров’я», «Як допомогти дитині зменшити стрес» тощо. На заняттях гуртків колеги провели з вихованцями вправи «Як зняти стрес», «Як відволіктись», «Як залишатися спокійними» та інші цікаві виховні бесіди та тематичні розповіді.

Дякуємо всім керівникам гуртків які долучились до Всесвітнього дня психічного здоров’я та підвищили обізнаність вихованців у даній темі. Наше емоційне і психологічне здоров’я має велике значення і воно у наших руках, тому дбаймо про себе і про тих, кого ми любимо, надаючи підтримку та розуміння!

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень