A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Іршавський ліцей 1

Дата: 17.10.2023 11:31
Кількість переглядів: 14

Не секрет, що діти люблять подорожувати. А якщо ще вирушити в мандрівку зі своїми однокласниками та в незвичайні місця?! Саме так і вирішили зробити учні 7-Б та 9-Г класів разом зі своїми класними керівниками. Подорож розпочалася з екскурсії до стародавньої Наскельної дерев’яної фортеці Тустань, яка знаходиться поблизу села Урич (Сколівський район, Львівська обл.) та розташована на скелях-пісковиках висотою 85 метрів. Тустань є унікальною пам’яткою давньоруської архітектури домонгольського періоду.

Школярі піднялися на вершину фортеці, звідкіля їм відкрився неймовірний вид на гори та лісові масиви, відвідали музей та ярмарок поблизу Тустані.

Наступна локація - курортне місто Трускавець, де діти добре-таки порозважалися!

Окрім екскурсії містом, учні побували в єдиному в Західній Україні дельфінарії «Оскар», де на них чекали захопливі акробатичні трюки у виконанні дельфінів та морських котиків.

День видався незабутнім: безліч вражень та позитивних емоцій отримали школярі від цієї поїздки і переконалися в тому, що дозвілля може бути веселим, цікавим і корисним одночасно.

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень