A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Іршавська дитяча школа мистецтв

Дата: 09.07.2023 11:22
Кількість переглядів: 26

Щиро вітаю ученицю нашої школи, юну піаністку, мою бджілку-трудівницю, іршавчанку, жительку маленького містечка ШЕВЧУК НІКОЛЕТТУ з великою перемогою 🏆на lll Міжнародному конкурсі піаністів 🎹«Шопенівська весна» у Польщі!!!

Потрапити на цей Міжнародний конкурс піаністів "Шопенівська Весна" було для нас уже великим святом. Адже був відбірковий тур.

І ось ми прибули до прекрасного міста Санок, в прекрасну школу з прекрасними чудовими двома залами з божественними роялями Steinway в кожному…. І ось тут ми зрозуміли, що у нас лише 24 години, щоб адаптуватися до гри на цих велетнях, щоб ніхто і не зрозумів, що бачимо ми роялі насправді тільки декілька разів у рік… А ще й порядковий номер виступу 46…це вже був вечір… Потрібно вразити журі, влучити в їхнє серце, вухо, бо інакше ніяк тебе не почують.До речі, конкурсні програми тривали з 9 години ранку до 9 години вечора. Було нелегко.

Конкурсна програма складалась з трьох творів: твір епохи Барокко, твір Ф.Шопена та твір країни учасника.

Ніколетта з усим справилась- висока оцінка журі конкурсу-місце! Ми надзвичайно пишались, бо й не очікували, адже позаду залишились деякі імена знаних конкурсантів України.

Отже, вражень та натхнення працювати набрались на наступний рік, школи європейські побачили та з новими ідеями йдемо на канікули!!!

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень