A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Іршавський ліцей 1

Дата: 09.07.2023 11:19
Кількість переглядів: 45

Ось уже позаду і випускний, а попереду ціле життя! Щиро вітаємо наших випускників із успішним завершенням навчання в рідному ліцеї №1! Закінчення навчального року – це час підбити підсумки, відзначати успіхи та визначати нові пріоритети.

У цей особливий воєнний 2022-2023 навчальний рік 82 учнів здобули базову середню освіту. Приємно, що серед них 12 за високі досягнення в навчанні отримали свідоцтва особливого зразка: Завидняк Єдуард. Попович Андрій, Жідов Аніта, Скрипніков Ростислав, Хома Євген, Худа Станіслав, Юрочко Дарина, Баран Дарина, Леонва Анастасія, Томаш Анетта, Удут Іван та Корпош Богдан. Так тримати і гідно представляти рідний навчальний заклад.

У форматі змішаного навчання пройшов цей навчальний рік. 79 випускників трьох 11-х класів теж отримали свідоцтва про здобуття повної середньої освіти. Радує, що наполеглива праця дала позитивні результати. За високі досягнення у навчанні золотою медаллю нагороджені учні: Воробканич Анна, Горзов Анастасія, Данканич Ангеліна, Дем’ян Вікторія, Кобаль Вікторія, Пилипко Тетяна, Пензештадлер Вікторія та Новак Ангел.

Троє випускників за досягнення в навчанні нагороджені срібними медалями: Гудь Михайло, Ребрик Анна та Пантьо Юрій.

Приємно, що всі учні одинадцятих класів успішно склали НМТ. А Кобаль Вікторія порадувала нас 200 балами з української мови. Вітаємо!

Творчих вам успіхів, наші випускники, натхнення, нехай океан ідей ніколи не вичерпує себе, а енергія творити надихає на великі звершення!

Віримо, що новий навчальний рік розпочнеться 1 вересня цього року в мирних та спокійних умовах, а Україна обов’язково переможе!

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень