A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Іршавський ліцей 1

Дата: 09.07.2023 11:15
Кількість переглядів: 26

500 ДНІВ НЕЗЛАМНОСТІ

500 днів тому, 24 лютого 2022 року, українці прокинулися раніше, ніж просигналили їхні будильники. Відтоді Україна опинилася на межі гуманітарної катастрофи. Мільйони дорослих і дітей змушені були залишити свої домівки й шукати безпечного прихистку, прихопивши з собою лише надії у найближчому майбутньому повернутися в рідні домівки. Близько 4,1 мільйона дітей в Україні потребують допомоги, оскільки війна позначилася на їхньому здоров’ї та можливості навчатися. Та попри все, ми вчилися та продовжуємо вчитися жити в цих нових умовах: хтось – продовжувати здобувати освіту, а хтось – працювати.

Дитинство не можна поставити на паузу, як і прагнення та мрії дітей. Ми усі помітили, як швидко подорослішали українські діти. Багато з них займаються волонтерством, збирають кошти для ЗСУ. Вони знають правила безпеки при обстрілах, що робити у разі оголошення повітряної тривоги.

Боляче, що в Україні внаслідок повномасштабної агресії російської федерації загинуло понад 500 дітей, ще 949 дістали поранення. А скількох незаконно вивезено до росії…

Віримо в перемогу добра над злом, світла над темрявою.

Возможно, это художественное изображение (1 человек, ребенок, постер и текст)

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень