A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Іршавський міський Центр позашкільної освіти

Дата: 09.07.2023 11:10
Кількість переглядів: 29

Вікові групи – різні, а захоплення – одне!

Не часто можна побачити, щоб в одному змаганні зустрічалися між собою спортсмени різної підготовки, віку, статі. Особисто-командний Кубок Закарпатської області проведено саме в такому форматі. Досвідчені мали змогу показати свою майстерність, впевненість. А ось юним було в кого повчитися, а азарт, відвага, наполегливість інколи навіть брали верх над досвідом.

В залі міського Центру позашкільної освіти на вихідних проведено Кубок області з шашок-100 серед різних вікових груп. Урочисте внесення кращими юними спортсменами прапора України, гімн України, хвилина мовчання в честь наших воїнів, які полягли на полі брані створили добру атмосферу. Проведено загальний турнір в 7 турів по швейцарській системі. Хто стане володарем Кубку області в особистому заліку можна було лише гадати. Серед претендентів багаторазовий призер чемпіонатів України серед ветеранів Микола Коперльос з Великого Бичкова, екс чемпіон області Василь Тіводор з Виноградова, Михайло Плець з Міжгір’я, який працює тренером чи діючий чемпіон Богдан Роман (Іршава), можливо, юна представниця клубу “Вікторія” Катерина Мойсей. А ще кілька юних амбітних спортсменів, від яких можна чекати приємних сюрпризів. Такий сюрприз і створив Микола Нікітін (Іршава), який виборов третє місце. До фінішу турніру з максимально однаковими очковими показниками прийшли двоє: Богдан Роман і Катерина Мойсей. Додатковий матч за дуже скороченим регламентом виграв Богдан Роман. Катерина Мойсей на другому місці.

Перше місце в командному заліку в команди “Перемога” Іршавської ТГ (Богдан Роман, Микола Нікітін, Сергій Скоблей). За команду “Вікторія” міського Центру позашкільної освіти, яка виборола друге місце, виступали Катерина Мойсей, Валентин Осійський, Володимир Погоріляк.

З представників клубу “Вікторія” призерами в різних вікових групах стали: Василь Терпай, Євген Коваль, Володимир Погоріляк, Марк Рацин, Дмитро Онисько, Валентин Осійський, Андрій Кравець, Олександр Кушнірук, Вікторія Малейко, Валерія Васильцюн, Дарина Лелітка, Катерина Мойсей.

20.06. 2023 р. А. Вайда

Возможно, это изображение 10 человек и текст

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень