A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Іршавський міський Центр позашкільної освіти

Дата: 09.07.2023 11:08
Кількість переглядів: 19

Табір "Веселка" завершив свою роботу!

Підведено підсумок роботи відпочинково-оздоровчого табору «Веселка». За 2 тижні роботи табору дітки активно оздоровлювалися, відпочивали, розважалися, вчилися та активно творили. У понеділок діти мали змогу безкоштовно відвідати мотузковий парк та спробувати аквагрим (малюнок-маска на обличчі, який створюють за допомогою гіпоалергенних фарб на водній основі) від керівника гуртка Олени Андрішко.У вівторок відвідувачі табору відпочивали у готельно-ресторанному комплексі «Прага», насолодилися теплим сонечком, позагорали та покупалися. У середу вихованці загону, зокрема команда «Лаванда» (гурток «Юні зірочки», кер. Вікторія Поляк) прийняли участь в урочистостях з нагоди Дня Конституції України, відвідали зразковий історико-краєзнавчий музей, подивилися нові експозиції, почули про історію рідного краю та подивилися цікаві експонати (директор Андрій Світлинець). Після цього відбулась поїздка до Джублика - чоловічого монастиря Пресвятої Богородиці у с. Нижнє Болотне. Брат Давід розповів про історію цього місця, показав діткам побудовану літню відпустову церкву Непорочного Зачаття Пречистої Діви Марії та Два монастирі (чоловічий із каплицею Серця Христового, а також жіночий із каплицею Пресвятої Родини).

У четвер дітки після ранкової зарядки відвідали міський будинок культури на виставу «Чарівний світ казок Василя Шкірі» та «Іван сила і брати розбійники» зразкового музично-драматичного театру «Пролісок» (керівник Василь Філеш) у рамках презентації творчості Василя Шкірі. По закінченні вистави з дітками було проведено настільну гру “Еко-Мемо: розвиваємо звичку сортування відходів”. В процесі гри діти дізналися, що можна що не можна сортувати до контейнерів для паперу, пластику, металу, скла, органіки, про маркування втор сировини, які вироби виготовляються із втор сировини та які існують багаторазові альтернативи сміття, що не можна здати на переробку.

Завершив свою роботу загін «Веселка» у п’ятницю. Перед урочистим закриттям табору відбувся майстер-клас з декору та оформлення імбирного печива, який провела Олена Андрішко, на якому діти вміло вчились декорувати підготовлене печиво, показали свою фантазію та творчість. Заступник директора Іван Терпай нагородив переможців міських етапів Всеукраїнських конкурсів грамотами відділу освіти ОЗКСМС Іршавської міської ради та грамотами за участь у конкурсах у рамках табору, щиро подякував колегам за роботу у загоні, діткам - гарного відпочинку!

Щиро дякуємо колегам, керівникам гуртків, які щоденно працювали з відвідувачами табору, окрема подяка за організацію довозу дітей Івану Терпаю та Андрію Світлинцю, без яких не відбулася б не одна поїздка дітей. Бажаємо всім гарно відпочити у літом, набратися сил та з новими силами знов працювати творчо на благо нашої держави та скорішої перемоги!!!

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень