A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

"Конституція України очима дітей" та пріорітети майбутнього. Відбулося відзначення 27-річниці з дня ухвалення Основного Закону – Конституції України

Дата: 09.07.2023 10:47
Кількість переглядів: 14

Цьогоріч виповнюється 27 років з дня ухвалення Основного Закону – Конституції України. Сьогодні суспільство чітко усвідомлює, що живе у період війни, на жаль, те ж саме усвідомлюють і наші діти, відтворюючи свої емоції, переживання у написанні віршів, музики, а менші – у малюнках. Саме малюнки, напевно, першими створені дитячими руками та вірою в українського солдата йшли до рук наших захисників. Хочеться щоб молоде суспільство було свідомим, розуміючим, щоб відчувало що попри важкий період у державі потрібно розвиватися, жити далі… Саме тому було вирішено долучити дітей до святкування цієї дати та відзначити їх за старання, активність, за бажання бути невід’ємною частинкою нашої громади.

Отже, на початку минулого тижня було оголошено відкритим конкурс дитячого малюнку приуроченого до Дня прийняття Конституції України під назвою «Конституція України очима дітей. Врезультаті оцінювання було виокремлено призові місця, але Іршавський міський голова не міг не відзначити і інших дітей-учасників конкурсу. Слід зазначити, що окрім дітей шкільного віку, до конкурсу долучилися і дошкільнята, котрі отримали солодкий приз.

«Маю честь щиро привітати всіх учасників сьогоднішнього свята, вітаю нашу громаду, вдячний за активність, нехай участь у цьому конкурсі дасть не лише можливість продемонструвати свої таланти та здібності, а й додасть впевненості у власні сили.» - побажав Іршавський міський голова Віктор Симканинець.

Отож, І – місце отримала - Бряник Аліна.

ІІ – місце зайняли: Раковці Сніжана та Бобик Анастасія

ІІІ – місце розділили аж троє учасників: Білогорка ЕрікБаник Софія та Боднар Анастасія.

Остання учасниця, Боднар Анастасія, отримала відзнаку як серед суддівського оцінювання міської ради так і перемогла за кількістю вподобань у категорії «Глядацька симпатія», який був оголошений у соціальній мережі.

Вітаємо всіх з Днем Конституції, світлого майбутнього та мирного неба над Україною!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень