A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

КЗ Публічна бібліотека

Дата: 20.06.2023 09:34
Кількість переглядів: 18

"Лірика моєї душі".... Так назвала свою першу збірку віршів Зінаїда Григорівна Попович, яку 15 червня 2023 року авторка презентувала у центральній бібліотеці КЗ "Публічна бібліотека" Іршавської міської ради.

"Коли діти повиротали, онуки стали самостійними, як виконала сповна свій трудовий обов'язок і вийшла на заслужений відпочинок, Зінаїда Григорівна взялася за перо. Адже душа і серце благали висловитися про прекрасне і наболіле, про людей і людяність, про величне і важливе, про красу природи, про найдорожчих у світі дітей і онуків, про своїх рідних і край, де народилася, про свою любов і повагу до ближнього, про святкування іменин і знаменних подій рідних і друзів" - так у передмові написали доньки авторки Олена, Ірина та Любов.

Рідні, близькі, подруги, колишні колеги та учасники Хору ветеранів, активною учасницею якого є сама Зінаїда Григорівна, сказали багато теплих слів та висловили щирі побажання творчості і здоров'я авторці. У залі вирувала атмосфера доброти, душевності, любові та поезії!!!

Бажаємо Зінаїді Григорівні довголіття, спокою, миру та творчих успіхів!

А всіх, кого зацікавила збірка, чекаємо у бібліотеці, так як книгу поезій "Лірика моєї душі" отримали як всі гості у подарунок, так і бібліотека, де проходила презентація збірки.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень