A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Іршавський міський Центр позашкільної освіти

Дата: 15.02.2023 13:41
Кількість переглядів: 25

День закоханих у МЦПО!!💛💙

День святого Валентина – дуже незвичайне і романтичне свято, коли люди отримують ще одну можливість сказати один одному про любов і подарувати приємні подарунки.

13 лютого, в переддень цього романтичного свята у закладі пройшли ряд заходів. Насамперед, вихованці гуртків декоративно-ужиткового напрямку взяли участь у внутрішньому конкурсі з виготовлення патріотичних валентинок «Зігрій гаряче серце воїна» підсумок та нагородження якого відбулося по завершенні святкового дійства, яке підготували та провели керівники гуртків хореографічного та вокального напрямків. У актовій залі закладу була оформлена виставка валентинок, найкращі з яких будуть відправлені нашим захисникам. Крім цього вихованці закладу підготували й провели цікаву та змістовну розповідь, присвячену Дню святого Валентина, розповіли присутнім про історію виникнення цього свята, про легенди, що окутують його, а також про традиції святкування дня закоханих в різних країнах.

Насичену концертну програму «Кохання – це все! І все це, що ми знаємо про нього!» підготували вихованці гуртків «Юні зірочки» (керівник Вікторія Поляк)та зразкових студій «Ліра» та «Dance of angels»(керівники Ельвіра Гавацко та Юрій Буряс). Пісню «А що таке щастя» виконала Софія Грабар, «Квітковий бал» - Ангеліна Армаш, «Україна солов’їна» майстерно заспівала Кароліна Луканинець. Бурхливими оплесками зустріли глядачі Роман Владиславу з піснею «Річенька» та Чепу Аліну піснею «Я жива».

Патріотичним танцем «Повертайся живим» привітали присутніх зі святом дівчата старшої групи зразкової хореографічної студії. Гостей заходу привітав з днем св. Валентина директор МЦПО Юрій Буряс та заступник Іван Терпай. Цінними подарунками від мера Віктора Симканинця та грамотами МЦПО були нагороджені талановиті вихованці гуртків, які виготовили найкращу патріотичну валентинку.

Приємними сюрпризом для колективу закладу було вручення директором установи 5 ноутбуків від заступника голови Закарпатської військової адміністрації Петра Добромільського та нового генератора від Громадської організації «Іршавські промені» (голова Віра Глушко), за які колектив МЦПО щиро вдячний.

У рамках святкування Дня закоханих студент-практикант Ужгородської академії культури та мистецтв Василь Степанов продекламував віші Олександра Олеся «Квітки любові розквітають» та «Люблю» (керівник Оксана Сідор).

Щиро, різнобарвно та з гарним настроєм гуртківці Іршавського МЦПО разом зі своїми керівниками, батьками та запрошеними гостями відзначили День святого Валентина. Всі листівки виготовлені з любов'ю, душевним теплом та радістю довго будуть радувати наших воїнів на передовій, та прискорювати нашу Перемогу.

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень