A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Іршавський ліцей 1

Дата: 30.12.2022 22:39
Кількість переглядів: 46

Ось і завершується незвичайний 2022 рік. Для нашої шкільної родини він був сповнений різнопланових подій, викликів та випробувань: це повномасштабне вторгнення росії на територію України. Це, в свою чергу, поставило в певні умови і навчання наших учнів. Постійні тривоги, перехід в укриття, відімкнення електроенергії і уроки в напівхолодних приміщеннях, відсутність Інтернету…

Та попри усі ці проблеми, завершено начальний процес у І семестрі, і час підводити підсумки. Навчальний заклад працював у змішаному форматі. Ліцей від першого дня навчання жив повнокровним життям: щоденне навчання в класних приміщеннях, проведені чудові показові уроки, організовані конкурси та спортивні змагання, навіть закордонні екскурсії… Учні закладу, під умілим керівництвом своїх наставників, брали активну участь у різних предметних та творчих конкурсах: Конкурс творчих робіт ім.Т.Шевченка, конкурс знавців української мови ім. П.Яцика, творчий конкурс «Новорічна композиція», мовно-літературний конкурс «Захисники України: минуле та сьогодення») – і в кожному з них є призери. Також багато учнів показали високі результати в онлайн-олімпіадах з базових предметів.

Ні на хвилину не зупинялася волонтерська та благодійна робота: увесь ліцей долучився до акції «Розтопи своє серце», до новорічної акції «Подаруй тепло захисникам». Створено відео на підтримку батьків-захисників «Я пишу тобі, тату, листа!» та надана матеріальна допомога Товариству Червоного Хреста.

Отож. сміливо перегорнемо першу сторінку календаря 2023-го року й побажаємо одне одному МИРУ, злагоди, терпіння, добра та благополуччя, бо у новий рік ми входимо із новими сподіваннями.

Чи справдяться вони – залежить від кожного з нас – від нашої відповідальності, життєвої позиції, нашого розуму, таланту та щоденної кропіткої праці. Переконливо віримо, що незмінні духовні цінності – мудрість, поміркованість, оптимізм та працьовитість стануть запорукою того, що ми гідно подолаємо всі труднощі та негаразди!

З Новим роком та Різдвом Христовим!


 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень