A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Ільницький спортивно-гуманітарний ліцей

Дата: 12.12.2022 17:45
Кількість переглядів: 28

 

З метою формування патріотичного виховання та знайомства із справжніми  героями України в нашому закладі відбулася зворушлива зустріч здобувачів освіти з воїном ЗСУ – Васильєвим Сергієм Івановичем. З допитливістю та цікавістю слухали учні  розповіді захисника про бойові дії, що відбуваються на Сході нашої країни. З болем в очах Сергій Іванович розповідав учням, що переживав за час, проведений в зоні бойових дій. Ретельно підбираючи слова, хоробрий воїн  згадував жахіття цієї нав’язаної нам війни. Із тремтінням у голосі згадував  своїх побратимів, які навічно залишилися лежати у  землі.

   Воїн  поділився з учнями спогадами та своїм прикладом показав, що не тільки словами можна любити свою Батьківщину, але й вчинками доводити це. Висловив думку про те, що тільки в єдності наша сила. Мета його боротьби одна – захищати мир  в незалежній, єдиній, неподільній рідній землі.

   В кінці зустрічі школярі висловили подяку за мирне небо над головою та відвагу і самопожертву у боях за цілісність та незалежність нашої держави, подарували малюнки, які оберігатимуть їхнє життя, зігріватимуть теплом і любов’ю рідного дому.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень