A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Іршавський міський Центр позашкільної освіти

Дата: 14.11.2022 08:49
Кількість переглядів: 32

12 листопада 2022 у с. Оноківці поблизу Ужгорода відбулися відкриті змагання Закарпатського центру туризму зі спортивного туризму серед учнівської молоді "Осінні старти - 2022".

ІМЦПО на цих змаганнях представили дві команди у двох вікових групах - старшій( Коневич Анастасія, Світлик Михайло, Світлик Мар'яна, Черничко Руслана, Грогуль Артур, Кізляк Денис) і молодшій( Зизень Адріана, Гузинець Мирослава, Козар Вікторія, Теличко Віталій, Малицька Ангеліна, Кузака Данііл).

Наші команди змагалися на дистанції І класу "Командна смуга перешкод", де їм потрібно було подолати такі етапи:

- Жердина;

- Переправа по мотузці з перилами;

- Підйом по схилу;

- Траверс схилу;

- Навісна переправа через яр;

- Горизонтальний маятник;

- Переправа по колоді.

На усіх етапах крім "Траверс схилу" потрібно було організовувати супровід. Це була досить коротка, але динамічна дистанція, насичена технічними етапами встановленими на природних та штучних перешкодах. Подолання етапів вимагало від учасників чітких дій з дотриманням техніки безпеки подолання перешкод. Більшість наших вихованців вперше приймали участь у змаганнях такого рівня, але на передодні змагань керівниками туристсько-краєзнавчих гуртків, під керівництвом Васильцюна В. В., були проведені тренування у сквері Афганців. Завдяки такій підготовці, а також злагодженій командній роботі, бажанню перемогти, наші команди досягли найкращого результату, вони вибороли перші місця. Емоції переповнювали дітей! І завершенням такого чудового дня для них була прогулянка вечірнім Ужгородом.Возможно, это изображение 11 человек, люди стоят, дерево и на открытом воздухеВозможно, это изображение 4 человека и на открытом воздухеВозможно, это изображение 6 человек и люди стоятВозможно, это изображение 1 человек и на открытом воздухе


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень