A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Іршавський історико-краєзнавчий музей

Дата: 11.11.2022 07:49
Кількість переглядів: 47

Мусимо визнати, що саме на Іршавщині вчимо історію нашої України». Саме такі слова залишили у книзі відгуків наші гості з Києва, які минулого тижня відпочивали на Іршавщині. Сонячний годинник, транспортний міст, Алея закоханих, пам’ятна стела загиблим Героям АТО, кований герб міста, сквер Ілошва залишили приємні враження у наших гостей. Насамкінець відвідини історико-краєзнавчого музею та ознайомлення з історією Боржавської долини, яке непомітно та ненав’язливо переросло у пізнання історії України.

А коли настав час прощання, то наш музей отримав ще й подарунок – набір пам’ятних монет присвячених Збройним Силам України. До речі, це вже не перший такий презент. У далекому 2010 році завдяки ініціативи та фінансової підтримки директора Центру дитячої та юнацької творчості Дарницького району міста Києва Любов Миколаївни Пазюк ми уже отримували цілий ряд експонатів, які поповнили музейну колекцію.

Щира подяка нашим друзям-позашкільникам міста Києва за підтримку.Возможно, это изображение 6 человек и люди стоятВозможно, это изображение ‎2 человека и ‎текст «‎Hиmи ropAиT مة SHOT ON ÛH3 MI a3 AI TRIPLE CAMERA‎»‎‎Возможно, это изображение 8 человек, ребенок, люди стоят и на открытом воздухе


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень