A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Іршавський міський Центр позашкільної освіти

Дата: 11.11.2022 07:47
Кількість переглядів: 27

На запрошення дирекції та педагогічного колективу, в Ільницькому срортивно- гуманітарному ліцеї керівниками гуртків туристсько-краєзнавчого напрямку Іршавського МЦПО проведено День туризму в школі.

Учнів вітали директор ліцею Ю.Меренич та директор МЦПО Юрій Буряс. Юні спортсмени-туристи змагались в трьох напрямках(укладка рюкзака, встановленя намету, туристська смуга перешкод) та двох вікових групах (молодша, старша). Спортивно-туристський азарт та позитивні емоції школярів були на піднесенні-всі прагнули перемогти. І хоч повітряна тривога внесла свої корективи, а такі, на жаль, реальності нашого сьогоденного життя, все ж таки основна мета заходу досягнута. Переможці та призери будуть нагороджені спільними грамотами Ільницького ліцею та МЦПО.

Чекаємо й надалі від школярів нових туристичних перемог.Возможно, это изображение 9 человек, люди стоят и на открытом воздухеВозможно, это изображение 12 человек, люди стоят и небоВозможно, это изображение 7 человек, люди гуляют, люди стоят и на открытом воздухеВозможно, это изображение 8 человек, люди гуляют, люди стоят и на открытом воздухеВозможно, это изображение 3 человека и на открытом воздухеВозможно, это изображение 2 человека, ребенок, люди стоят, дерево и на открытом воздухеВозможно, это изображение 6 человек, люди стоят, дерево и на открытом воздухе


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень