A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

День захисту дітей у МЦПО!!!

Дата: 01.06.2022 23:08
Кількість переглядів: 88

День захисту дітей у МЦПО!!!

Сьогодні в міському парку було захоплююче, весело та цікаво. Вихованці Іршавського МЦПО відзначали Міжнародний день захисту дітей. Свято розпочалося в актовій залі закладу, де для вихованців виступили танцюристи зразкової хореографічної студії «Dance of angels» (керівник Юрій Буряс) та вихованки зразкової студії страдного співу «Ліра» (керівник Ельвіра Гавацко) Звонар Валерія та Станко Андріана, які виконали патріотичні пісні.

В рамках заходу відбулось і відкриття персональної виставки вихованки народної студії образотворчого мистецтва «Боржавська фантазія» Анастасії Боднар, яку можна буде відвідати протягом місяця та оцінити творчий талант юної художниці.

Згодом всі вихованці гуртків декоративно-ужиткового напрямку продемонстрували свої художні здібності у малюнку на асфальті, присвяченому Міжнародному Дню захисту дітей, де за допомогою кольорової крейди створили багато патріотичних малюнків, в яких закликали до миру на всій планеті. Малюнки вийшли дуже цікаві та неординарні, на яких діти передали графічними засобами своє неповторне бачення даного свята, свої захоплення, мрії та бажання.

Наступною локацією проведення свята став міський парк. Керівники гуртків туристсько – краєзнавчого відділу Іршавского МЦПО провели спортивні змагання, за результатами яких було нагороджено грамотами та солодкими подарунками найкращих спортсменів. Провів змагання заступник директора Іршавського МЦПО Терпай І.І. Судив змагання Васильцюн В.В., секретарями були керівники гуртків Осійська Л.Р., Пелиньо Л.М. Змагання проводилася з азартом та дотриманням техніки безпеки.

Завітали на свято міський голова Віктор Симканинець та начальник відділу освіти Єлизавета Яцканич, які привітали всіх дітей зі святом та вручили солодкі подарунки. Також директор нашого закладу Юрій Буряс за підсумками навчального року нагородВозможно, это художественное изображение (4 человека, люди стоят и в помещении)Возможно, это изображение 2 человека, люди стоят и в помещенииВозможно, это изображение 8 человек и на открытом воздухеВозможно, это изображение 4 человека, люди стоят и в помещенииВозможно, это изображение 5 человек и в помещенииВозможно, это изображение 3 человека, на открытом воздухе и текст «UST RELAX RELAX *CKIT! SAY»Возможно, это изображение 5 человек, ребенок и на открытом воздухеВозможно, это изображение 5 человек, люди стоят и на открытом воздухеВозможно, это изображение 9 человек, ребенок, люди стоят и на открытом воздухеВозможно, это иллюстрация (3 человека, люди стоят и в помещении)Возможно, это изображение 9 человек, ребенок, люди стоят и в помещенииВозможно, это изображение 7 человек, люди стоят и на открытом воздухеВозможно, это изображение 10 человек, люди стоят, люди сидят, дерево и на открытом воздухемВозможно, это изображение 7 человек, люди стоят и на открытом воздухеВозможно, это изображение 10 человек, люди стоят, на открытом воздухе и деревомВозможно, это изображение 8 человек, люди сидят, люди стоят, дерево и на открытом воздухеВозможно, это изображение 8 человек, люди сидят, люди стоят, дерево и на открытом воздухеВозможно, это изображение 9 человек, люди стоят, на открытом воздухе и деревоив грамотами переможців обласного та міського етапів Всеукраїнських конкурсів декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край», «Новорічна композиція», «Український сувенір» тощо. Крім цього грамотами Закарпатського Центру науково-технічної творчості учнівської молоді було нагороджено учнів-членів Малої Академії Наук України, та їх керівників, де цього річ 6 наших учнів здобули призові місця на обласному етапі, та двоє візьмуть участь у ІІІ Всеукраїнському етапі конкурсу-захисту.

Загалом, незважаючи на карантинні обмеження та введення воєнного стану протягом року наші вихованці у різного роду конкурсах, виставках, фестивалях, змаганнях здобули понад 100 нагород різного рівня, чим довели, свої знання, уміння та навички.

Родзинкою свята був аквагрим, від нашої творчої колеги Ільчишеної Б.В., яка розмальовувала всіх бажаючих, а їх вишикувалась ціла черга.

Колектив МЦПО щиро вдячний всім причетним до організації та проведення даного заходу, нашим діткам бажаємо щасливого дитинства під безхмарним небом та у мирній незалежній Україні!!!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень