A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

У НАЙМАСШТАБНІШОМУ УРОЦІ ФІЗКУЛЬТУРИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ БЛИЗЬКО 100 ТИСЯЧ ШКОЛЯРІВ

Дата: 07.04.2022 22:16
Кількість переглядів: 94

ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти»У Міжнародний день спорту, 6 квітня 2022 року, відбувся наймасштабніший онлайн-урок фізкультури на благо миру та розвитку для школярів. Захід проходив під гаслом «Перемагаємо разом» і об’єднав майже 100 тис. українців.

«Дітям потрібні онлайн-уроки фізичної культури, які мотивують їх до руху. На це спрямований проєкт "Перемагаємо разом", який став складовою Всеукраїнського розкладу», – зазначив заступник Міністра освіти і науки України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Артур Селецький.

У межах онлайн-уроку школярі взяли участь у Fun up зарядці з вчителькою фізкультури Марією Глобою, вправах від світових спортсменів Ганни Різатдінової та Олександра Зінченка, а також веселих фізичних заняттях від Олексія Позитива, Анни Трінчер і Артура Логая.

Онлайн-урок організували представники руху Олександра Педана «Джуніор» і Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) за підтримки Міністерства освіти та науки України.

«Я пишаюся можливістю влаштовувати акції, які дозволяють дітям займатися спортом, навчатися, посміхатися та бачити зірок. Експерти кажуть, що рухова активність допомагає дітям відволіктися, тож такі уроки – найкращий і найпростіший спосіб подбати про маленьких українців. Ми віримо, що зможемо допомогти й мамам, які залишаються без сторонньої підтримки та намагаються впоратися з надмірною дитячою енергією чи емоційністю», – зазначив Олександр Педан, голова руху «Джуніор».

Переглянути запис трансляції можна на YouTube-каналах:

Крім цього, урок транслювався на 45 станціях Київського метрополітену завдяки організації «Сильні громади».

Захід став першим із 1000 уроків фізкультури нового формату, які будуть проведені до кінця навчального року, слідкуйте за оновленнями на сайті громадської організації Junior.

Нагадаємо, відбувся семінар для вчителів фізичної культури в межах проєкту «Перемагаємо разом».


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень