A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Іршавський міський Центр позашкільної освіти

Дата: 15.02.2022 11:46
Кількість переглядів: 69

День закоханих – свято, сповнене приємних сюрпризів, цікавих подарунків, неочікуваних миттєвостей. Недарма його відзначають напередодні весни – пори року, коли почуття, прокидаючись разом із природою, стають ще сильнішими.

Для кожної людини цей день – особливий. Головне, щоб він був пронизаний щирістю почуттів і теплом люблячого серця.

Вихованці гуртків Іршавського МЦПО також долучилися до відзначення цього чудового свята.

Валентинки для рідних та самих дорогих виготовили вихованці студії "Боржавська фантазія" (керівник МикитаЛ.Б), дівчатка з гуртка "Бісероплетіння" (керівник Ловга О.В.) виготовляли з фетру, різнокольорового картону , доповнюючи їх бісером, бусами, стразами, стрічками, гудзиками. Валентинки вийшли і об'ємні з підвісками і у вигляді поштівок, які можна підписати. Вихованці гуртків "Умілі руки", (керівник Полянська С.М.) та "Виготовлення іграшок-сувенірів" (керівник Ажипа Н.Й.), які займаються на базі Іршавського ЗЗСО N2 l - lll ст. виготовили святкові листівки й паперові сердечка різні за технікою виконання.

Дівчатка з вокально-театрального гуртка (керівник ПанющикТ.В) згадали Легенду про святого Валентина та підготували чудові вітальні листівки.

Щиро, різнобарвно та з гарним настроєм гуртківці Іршавського МЦПО разом зі своїми керівниками відзначили День святого Валентина.

Всі листівки, виготовлені з любов'ю, душевним теплом та радістю довго будуть радувати тих, для кого були зроблені.Возможно, это изображение (4 человека, ребенок и люди стоят)Возможно, это изображение (5 человек, ребенок и люди стоят)Нет описания фото.ммВозможно, это изображение (человек и ребенок)


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень