A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

ЗАТВЕРДЖЕНО МЕНЮ НА ЗИМОВИЙ ПЕРІОД ДЛЯ ДИТЯЧИХ САДОЧКІВ

Дата: 11.02.2022 19:37
Кількість переглядів: 111

Міністерство охорони здоров’я затвердило Примірне чотиритижневе сезонне меню, рекомендоване для організації триразового харчування дітей віком від 1 до 6 (7) років в закладах освіти та інших організованих дитячих колективах на зимовий період.

Меню затверджено наказом МОЗ №215 від 3 лютого 2022 року відповідно до Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку, затвердженого постановою Кабінету Міністрів від 24 березня 2021 року №305.

Рекомендоване меню можна використовувати як у повному обсязі, так і частково, доопрацювавши його з урахуванням особливостей закладів освіти відповідної території. Водночас у разі внесення змін до рекомендованого меню його необхідно погодити у відповідному територіальному підрозділі Держпродспоживслужби.

Над розробкою меню працювала робоча група, до складу якої увійшли представники МОН, МОЗ, Держспоживслужби України та Дніпропетровської області, Інститут громадського здоров’я ім. О. М. Марзєєва, ВГО «Асоціація працівників дошкільної освіти».

Членами робочої групи також бути представники управлінь та департаментів освіти Київської, Вінницької, Кам’янської, Новоград-Волинської, Житомирської, Чернівецької міських рад, Покровської районної ради в м. Кривий Ріг, директори та медичні сестри закладів дошкільної освіти міст Вінниця, Бровари, Житомир, Запоріжжя, Суми, Ковель, Мирноград, Київ та селища Бородянка.

Нагадаємо, станом на 31 січня 2022 року новим меню, розробленим у межах реформи шкільного харчування, користуються вже 13 тис. 403 школи України, що становить 96,6% від загальної кількості.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень