A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Іршавський ліцей 1

Дата: 26.01.2022 11:08
Кількість переглядів: 91

Уже стало доброю традицію для 10-В зустрічатися з випускниками нашого ліцею, а ініціатор зустрічей - класний керівник Лізанець Алла Михайлівна. На її думку, такі зустрічі повинні мотивувати наших ліцеїстів: досягати чогось, ставати кращими, робити певні висновки. Цього разу запросила Фомін Олександру. Олександра була дуже старанною ученицею, неординарна, творча, креативна. Закінчила школу добре, а вже дорослий світ зустрів її новими можливостями, які намагалася не втратити. Саме бажання завжди досягати чогось, не зупинятися було мотиваційним та основним на її шляху. Ступінь бакалавра за спеціальністю "Міжнарожні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії" здобула в Національному університеті "Острозька Академія".

У цей період стала учасницею Міжнародної програми обміну студентів від уряду Литви. Мала можливість навчатися в університеті Миколо Ромеріо (Вільнюс) на факультеті державного управління (безкоштовно!). Ці роки, за її словами, були безцінно-цікавими.

А ступінь магістра за спеціальністю "Менеджмент. Бізнес-адміністрування" здобула вже в Ужгородському національному університеті.

Але Олександра не зупинялася на досягнутому: була організатором Моделі ООН та Нормандської моделі переговорів у НаУОА;

керівником прес-служби та секції країнознавства та міжнародного туризму в Науковому товаристві студентів та аспірантів імені Олександра Оглоблина.

Вона є учасницею багатьох міжнародних конференцій, форумів та курсів у напрямку політики та менеджменту/бізнес-управління, а також була

учасницею Міжнародної програми обміну молодих підприємців від Еразмус. Планів у неї ще багато! Зустріч пройшла на одному подиху. Десятикласникам було дуже цікаво, адже мали можливість усвідомити, що все в наших руках. Успіх кожного залежить від бажання, мотивації та мрії. Тож бажаємо і Олександрі, і 10-В у подальшому тільки перемог!Возможно, это изображение (1 человек, стоит и в помещении)Возможно, это изображение (11 человек, люди стоят, люди сидят, в помещении и текст «US»)Возможно, это изображение (3 человека, люди стоят и в помещении)Возможно, это изображение (8 человек, люди стоят, люди сидят и в помещении)М


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень