A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Іршавський міський Центр позашкільної освіти

Дата: 18.01.2022 17:37
Кількість переглядів: 96

Диво-шашки

Всеукраїнський дитячий турнір “Диво-шашки в сніжних Карпатах” користується популярністю серед спортсменів, адже і терміни проведення підходящі, і формат проведення змагань близький до чемпіонатів України, і можна покататись на лижах або санках по схилах Карпатських гір, вдихнути на повні груди свіжого, чистого, життєдайного повітря. Тобто, можна позмагатися з сильними спортсменами, заодно перевірити готовність до серйозних випробувань на майбутніх змаганнях і оздоровитися.

Команда клубу “Вікторія” міського Центру позашкільної освіти вже кілька років поспіль бере участь в цих змаганнях. Винятком був 2021 рік, в якому змагання не проводилися по сумнозвісній вірусній ситуації. Організатори запропонували кілька турнірів: командні змагання, особистий турнір серед юнаків та дівчат 17 років з шашок-64, особисті турніри з блискавичних шашок-64. П’ять днів змагались в командних і особистих змаганнях. Наша основна команда “Вікторія” мала шанси вибороти нагороди, але відстала на одно очко від призерів. Четверте місце – достойний результат. Дві інші команди, сформовані юними спортсменами, показали себе з хорошої сторони, а самі спортсмени набули неоціненного досвіду. Артему Огару по результатам змагань присвоєно третій дорослий розряд.

Цікавим виявився особистий турнір, в якому спільно змагалися юнаки і дівчата. Наша Катерина Мойсей на рівних змагалася з юнаками, зробила 2 нічиї при 6 виграшах. Друге місце. Переможець Лев Поліщук з Києва зробив 1 нічию. На третьому місці чемпіон світу, чемпіон України до 10 років представник Києва Лев Порецький. Катерина виборола ще одну нагороду: вона перша серед дівчат.15 січня відбулися змагання з блискавичних шашок-64. Катерина Мойсей виступала в групі юнаків. Одну зустріч програла, а шість виграла. Дванадцять залікових очок. Такий показник і в Лева Поліщука, але особисту зустріч виграла наша спортсменка. Катерина Мойсей – переможець змагань!

В інших групах здобутки наших спортсменів такі: Вероніка Терпай (дівчата13 років) – друге місце, Анастасія Купар (дівчата 17 років) – третє місце, Ігор Гуляна (юнаки 13 років) – 3 місце, Анастасія П’ятак (дівчата 10 років) – третє місце.

17.01. 2022 р. А. ВайдаВозможно, это изображение (1 человек, стоит и в помещении)Возможно, это изображение (1 человек, стоит, сидит, шахматы и в помещении)Возможно, это изображение (3 человека, люди сидят и в помещении)Возможно, это изображение (8 человек, ребенок и люди стоят)Возможно, это изображение (12 человек, люди стоят, люди сидят и в помещении)Возможно, это изображение (7 человек и люди стоят)Возможно, это изображение (1 человек, сидит, шахматы и в помещении)Возможно, это изображение (4 человека, люди сидят, шахматы и в помещении)Возможно, это изображение (3 человека, люди стоят, люди сидят, шахматы и в помещении)Возможно, это изображение (4 человека, люди сидят, шахматы и в помещении)Возможно, это изображение (1 человек, сидит, шахматы и в помещении)мВозможно, это изображение (3 человека, люди сидят и шахматы)Возможно, это изображение (3 человека, люди сидят и в помещении)Возможно, это изображение (14 человек, люди стоят, люди сидят, шахматы и в помещении)м


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень