A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Іршавський міський Центр позашкільної освіти

Дата: 22.11.2021 18:35
Кількість переглядів: 70

Екскурсія вихованців туристсько-краєзнавчого гуртка Осійського ЗЗСО ( кер. Пелиньо Л. М.) у м. Хуст.

Хуст - старовинне містечко у долині річок Тиса, Ріка і Хустець, у місці так званих Хустських воріт Вигорлат-Гутинського хребта. Воно рясніє кількістю історичних пам'яток та цікавих місць. З багатьма з них ознайомилися і ми.

Красне поле під Хустом вразило своєю трагічністю і подвигом юних захисників Карпатської України. Руїни Хустського замку оповиті легендами і туманом викликали у нас незабутні емоції. А сакральна культура міста взагалі вартує окремої екскурсії. Відвідини Чеського кварталу перенесли нас у інший вимір, а Міський парк Небесної сотні - приклад сучасного паркового мистецтва, вразив своєю доглянутістю і чистотою.

По завершені екскурсії ми розважалися та весело провели час на Страусиній фермі та на перегляді фільму у кінотеарті.Возможно, это изображение (7 человек и люди стоят)Возможно, это изображение (4 человека и природа)Возможно, это изображение (9 человек, люди стоят и на открытом воздухе)Возможно, это изображение (8 человек, люди стоят и гора)Возможно, это изображение (4 человека, люди стоят и на открытом воздухе)Возможно, это изображение (1 человек, стоит и на открытом воздухе)


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень