A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Іршавський ліцей 1

Дата: 18.11.2021 18:08
Кількість переглядів: 132

Стань янголом для тих, у кого опускаються крила!

Чим більше віддаєш - тим більше отримуєш. Саме під таким гаслом пройшов благодійний ярмарок, який організували батьки, учні та вчителі 1-2 -их класів! Адже є ті, які потребують допомоги. Ще "вчора" вони посміхалися сонцю і раділи життю, а сьогодні потребують нашої підтримки...

Тож нині всі ліцеїсти, їхні батьки та вчителі стали на один день "янголами порятунку" для онкохворих дітей Іршавщини.

Відрадно, що взяли участь в ярмарку Буряс Юрій ( координатор акції " Розтопи своє серце") та очільниця відділу освіти Є.М.Яцканич.

Наша спільна благодійна справа допоможе вселити віру та надію в серця цих дітей: усе в них буде добре. Ми з ВАМИ!Возможно, это изображение (10 человек, ребенок, люди сидят, люди стоят и в помещении)Возможно, это изображение (10 человек, ребенок, люди стоят, пицца и в помещении)Возможно, это изображение (5 человек, ребенок, люди стоят и в помещении)Возможно, это изображение (11 человек, ребенок, люди стоят, люди сидят и в помещении)Возможно, это изображение (11 человек, ребенок, люди сидят, люди стоят и в помещении)Возможно, это изображение (10 человек, люди сидят, люди стоят и в помещении)Возможно, это изображение (9 человек, люди стоят и в помещении)Возможно, это изображение (6 человек, люди стоят и в помещении)


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень