A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Іршавський ліцей 1

Дата: 18.11.2021 18:01
Кількість переглядів: 106

Коли щось твориться спільними зусиллями, завжди на душі радісно!

Так було і сьогодні...

Чому? Бо задум батьків, учителів та учнів висадити хвойні дерева підтримали всі. Акції з висаджування дерев, у яких беруть участь батьки, вчителі, учні і навіть працівники Іршавького лісгоспу, у нашому закладі освіти проходять щорічно.

За попередні 4 роки посадили близько 500 дерев. Усі очікували, що коли вони виростуть, пришкільна територія забуяє зелен-цвітом. Та, на жаль, більша частина саджанців не прижилася, а деякі ми не вберегли від тих, кому вони стали на заваді. Але думка, що озеленення території-важлива і благородна справа, не полишала нас ні на хвилину.

Протягом останнього тижня в ліцеї для педпрацівників проходила акція "Чашка кави" (одна не випита вчителем кава - це кошти на озеленення). Таким чином учителі теж зібрали гроші, щоб сьогодні, 18 листопада, висадити спільно з батьками та учнями 85 хвойних дерев!

Хоча погодні умови були не з найкращих (моросив дощик), але радісні емоції переважали: разом працювали батьки, діти, вчителі.

Саме такими вчинками ми висловлюємо любов і повагу до планети Земля; саме така співпраця є прикладом для наслідування; саме такі моменти в житті запам'ятовуються назавжди.

Приємною несподіванкою стала допомога працівниць СПМК -23.

Щиро Вам дякуємо!

Робити добро можна мовчки, тихо, не чекаючи винагороди, розголосу, а іноді навіть не зважаючи і на людський осуд, бо такі "невеликі" добрі справи з часом стають поштовхом до ще більших. А ми щасливі, що зелені саджанці ростимуть із нашими учнями!

Дякуємо ВАМ, шановні батьки, що були сьогодні з нами, ініціювали, підтримали, організували!

Упевнені, що тільки спільні справи приносять якісний результат!Возможно, это изображение (3 человека, люди стоят, на открытом воздухе и дерево)Возможно, это изображение (6 человек, люди стоят, трава и дерево)Возможно, это изображение (8 человек, люди стоят, на открытом воздухе и дерево)Возможно, это изображение (5 человек, люди стоят, на открытом воздухе и дерево)Возможно, это изображение (5 человек, люди стоят, на открытом воздухе и дерево)Возможно, это изображение (10 человек, люди стоят и на открытом воздухе)Возможно, это изображение (4 человека, люди стоят, трава и дерево)


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень