A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Іршавський міський Центр позашкільної освіти

Дата: 16.11.2021 18:23
Кількість переглядів: 72

Підвів додатковий показник

На вихідних проведено командний чемпіонат Закарпатської області з шашок-64. Командні змагання з шашок мають свою особливість, адже, за звичай, в шашки грають один на один. І відчуття команди, і гра не тільки на себе, а на команду, і ціна кожної зустрічі, і важливість саме результату твоєї зустрічі, і все це потрібно враховувати і грати так, як потрібно для команди. Є чому повчитися юним спортсменам, які взяли участь в даному змаганні. А запрошені на турнір і юні розрядники клубу “Вікторія”.

Після четвертого туру в лідерах команда “Сіріус” міського Центру позашкільної освіти (МЦПО) , за яку виступали зовсім юні Володимир Погоріляк і Олександр Вориняк підкріплені їх тренером. Зрозуміло, що втримати лідерство їм не вдасться, адже залишалися три потужні команди, з якими їм зустрічатися. Так і вийшло, команда програла всі три зустрічі і посіла четверте місце. На третє місце вийшла команда “Верховина” з Міжгір’я. Друге місце виборола команда “Вікторія” (МЦПО), за яку виступали Катерина Мойсей, Богдан Роман і Богдан Асеєв. А перемогла дружня і рівна команда “Севлюш” з Виноградова, яка по додатковим показникам випередила конкурентів. Кращі результати показали Богдан Роман на першій дошці, Катерина Мойсей на другій дошці, Вероніка Терпай на третій дошці. Приємно вразив результат Вероніки Терпай. Це перший серйозний результат 11 річної дівчинки на подібних змаганнях.

09.11. 2021 р. А. ВайдаВозможно, это изображение (11 человек, ребенок, люди стоят и в помещении)Возможно, это изображение (12 человек и в помещении)Возможно, это изображение (4 человека, люди сидят, шахматы и в помещении)


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень