A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Четвертий регіональний форум «Реформа системи шкільного харчування»

Дата: 16.11.2021 08:39
Кількість переглядів: 78

12 листопада 2021 року, у Львові розпочався четвертий регіональний форум «Реформа системи шкільного харчування». Захід, що протягом 12-13 листопада зібрав представників дев’яти областей, проходив за підтримки першої леді Олени Зеленської та Львівської обласної державної адміністрації.

Форум відбувся в межах Національної стратегії розбудови безпечного і здорового освітнього середовища у Новій українській школі за ініціативи Олени Зеленської та у співпраці Міністерства освіти і науки, Міністерства охорони здоров’я, Міністерства економіки, Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, ГО «Національна асоціація громадського харчування», а також за підтримки Львівської обласної державної адміністрації.

«Їжа – це спосіб мислення, і важливо формувати його змалку. Наша мета – не лише нагодувати дітей корисними стравами, а й сформувати ставлення до їжі: навчити розуміти, що й навіщо треба споживати, допомогти полюбити якісну їжу, де немає численних барвників, емульгаторів і стабілізаторів. Правильне харчування має стати звичкою», – зазначила Олена Зеленська.Четвертий регіональний форум «Реформа системи шкільного харчування»


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень