A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Урочисте відкриття футбольного майданчика зі штучним покриттям

Дата: 04.11.2021 21:17
Кількість переглядів: 95

3 листопада на території Іршавського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2 відбулося урочисте відкриття футбольного майданчика зі штучним покриттям. З нагоди такого спортивного дійства біля закладу освіти зібрались почесні гості, здобувачі освіти та вчителі закладу.
Міський голова Віктор Симканинець у своєму виступі зазначив, що відкриття спортивного майданчику є знаковою подією для міста. Адже молодь нашого міста бере участь у турнірах різних рівнів, тож сучасний майданчик зі штучним покриттям дозволить їм ще активніше долучатися до спорту та розвиватися у цьому напрямку, допомагатиме юним спортсменам у професійному зростанні.
Директор закладу освіти Ганна Гичка подякувала міській раді та всім причетним до даної події та зауважила, що відкриття даної споруди довгоочікуване свято для всього педагогічного колективу закладу освіти та здобувачів освіти і відтепер уроки, що проходитимуть тут принесуть задоволення, а спортивне життя закладу освіти буде більш різноманітним.
Опісля урочистого перерізання стрічки право першим забити гол у ворота надали міському голові.
Дійство перенеслося уже безпосередньо на поле, де гостям і всім присутнім сучасна студія танцю «Be free» подарувала запальний танець, а учні провели товаристський матч серед команд закладів Іршавського ЗЗСО №2 та Іршавського ліцею.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень