A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Проведено черговий рейд «Урок»

Дата: 26.09.2021 20:33
Кількість переглядів: 93

Проведено черговий рейд «Урок»


Уже традиційно на початку кожного навчального року проводиться Всеукраїнський профілактичний захід „Урок” з метою виявлення дітей, які не приступили до занять у навчальних закладах.

Мета такого заходу - не тільки виявлення дітей, які без поважних причин не приступили до занять, але й популяризація основних напрямків діяльності служби у справах дітей щодо захисту прав та інтересів дітей.

На виконання Наказу служби у справах дітей облдержадміністрації № 54 від 25.08.2021 року «Про організацію проведення у 2021 році Всеукраїнського профілактичного заходу «Урок»» та з метою запобігання дитячій бездоглядності і безпритульності, результативності проведення профілактичних заходів (рейдів), службою у справах дітей, Центром надання соціальних послуг та інспектором ювенальної превенції проведено у Осійському ЗЗСО  І-ІІІ ступенів ім Федора Потушняка такий профілактичних захід.

В ході рейду проведено профілактичні бесіди з дітьми.Профілактичний захід «Урок» щодо виявлення дітей, які з початку навчального року не приступили до навчання та які систематично ухиляються від навчання.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень