A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

2000 ШКІЛ, ЯКІ ВАКЦИНУВАЛИ ПОНАД 80% КОЛЕКТИВУ, ПОДАЛИСЬ НА КОНКУРС "ВАКЦИНОВАНІ Й ВІДКРИТІ" – ПРИЙОМ ЗАЯВОК ТРИВАЄ ДО 29 ВЕРЕСНЯ

Дата: 23.09.2021 13:59
Кількість переглядів: 89

2000 ШКІЛ, ЯКІ ВАКЦИНУВАЛИ ПОНАД 80% КОЛЕКТИВУ, ПОДАЛИСЬ НА КОНКУРС "ВАКЦИНОВАНІ Й ВІДКРИТІ" – ПРИЙОМ ЗАЯВОК ТРИВАЄ ДО 29 ВЕРЕСНЯ

 


 

Для участі в національному конкурсі "Вакциновані й відкриті" від Міністерства охорони здоров’я, Міністерства освіти і науки, Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та магазину гаджетів і аксесуарів “Цитрус” для шкіл, колективи яких вакцинуються від COVID-19, зареєструвалось вже понад 2000 закладів. 

У конкурсі вже зареєструвались заклади з усіх областей України (окрім окупованих територій Луганської та Донецької областей та АР Крим). Зокрема, з-поміж учасників конкурсу – школи з Охтирки Сумської області, Тересви Закарпатської області, Пісочина Харківської області, Березівки Київської області, Черкас, Кривого Рогу та Одеси.

Колектив Сіверського ЗЗСО №2 Донецької області вакцинований уже на 98%: "Наші учні, переступаючи поріг школи, повинні бути впевненими в тому, що поряд із ними здорові та безпечні дорослі. І наш заклад зі свого боку є гарантом цьому. Ми піклуємося про життя та здоров’я один одного. Тож бережіть себе і не хворійте". 

Участь у конкурсі можуть взяти школи, принаймні 80% колективу яких повністю вакциновані від COVID-19. Прийом заявок на конкурс триватиме до 29 вересня. 

"Відтепер маємо можливість стабільно працювати в умовах карантину, надавати якісну освіту, зберігаючи при цьому своє життя і здоров'я, здоров'я своїх близьких та учнів. Мріємо вибороти призи для школи! Закликаємо колективи всіх шкіл вакцинуватися й приєднатися до конкурсу!", – повідомляє Черкаська школа № 26 ім. І. Ф. Момота, яка також доєдналася до конкурсу.

За результатами конкурсу школи виграють цінні подарунки: набори з 10 комп’ютерів, гарнітур та роутерів. Для участі в конкурсі будь-якому представнику школи потрібно зареєструвати школу онлайн за посиланням. Поспішайте вакцинуватися, адже анкети прийматимуться до 23:59 29 вересня. 

Церемонія оголошення результатів конкурсу відбудеться 30 вересня 2021 року онлайн і буде приурочена до Дня вчителя.

Довідково. 

Національний конкурс "Вакциновані й відкриті" оголосили Міністерство охорони здоров’я, Міністерство освіти і науки, Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та магазин гаджетів і аксесуарів "Цитрус" 20 серпня 2021 року. Конкурс відбувається за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Конкурс має на меті заохотити освітян вакцинуватися та захистити себе від COVID-19. Вакцинація для всіх охочих працівників сфери освіти розпочалась у травні 2021 року, однак станом на 19 вересня лише 37% освітян пройшли повну вакцинацію від COVID-19. Це означає, що більшість шкіл та інших закладів освіти будуть змушені закритися з початком нової хвилі пандемії. 

Нагадаємо, із детальним алгоритмом запису освітян на вакцинацію від COVID-19 можна ознайомитися за посиланням. Відповіді експертів на запитання освітян про щеплення доступні у збірці Міністерства охорони здоров’я та Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні .


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень