A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Пройшов чемпіонат області з важкої атлетики

Дата: 22.09.2021 12:53
Кількість переглядів: 94

Пройшов чемпіонат області з важкої атлетики


 

18-19 вересня 2021 року в спортивній залі Білківської загальноосвітньої школи пройшов чемпіонат області з важкої атлетики серед юнаків та дівчат 2003-2008 р.н. по лінії МОН ДЮСШ та СДЮСШ, у яких взяли участь команди Ужгорода, Хуста, Виноградова, Свяляви, Великого Березного та Іршавської міської ДЮСШ. Успішно відсудили змагання судді Василь Олашин та майстер спорту України Василь Гайдук.

Серед наших учасників перемогу святкувала Тетяна Панич, бронзу взяв Павло Чатий, залікові очки приніс команді Богдан Лендєл.

На урочистому відкритті були присутні Петро Станко - депутат обласної ради, головний спонсор змагання, Борис Ломага- головний спеціаліст відділу освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради та громадськість.

Висловлюємо подяку Іршавському міському голові Віктору Симканинцю, Білківському сільському голові Василю Зейкану та дирекції школи за допомогу в організації проведення змагань.

Також, днями у Поляні пройде турнір силачів ім.. Івана Фірцака-Кротона, в якому візьмуть участь наші спортсмени Вікторія Довбарь та Володимир Барзун, які тренуються в коледжі олімпійського резерву в Харкові.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень